CATERING WIELKANOCNY
EASTER FOOD FOR YOUR FIRM
Zachęcamy do korzystania z naszej oferty cateringu wiosennego.
CATERING DLA FIRM to różnorodna oferta przekąsek i potraw, z których można wybrać propozycje na swoje wydarzenie – zarówno na spotkanie biznesowe, jak również bankiet, imprezę integracyjną lub spotkanie Zarządu.
W ofercie Cateringu dla firm proponujemy świeże, dobrej jakości produkty nawiązujące do dań Wielkanocnych.
Aby uzyskać więcej informacji na temat oferty cateringu Wielkanocnego
zapraszamy do kontaktu:
Przejdź niżej, by poznać naszą ofertę wielkanocną
Nasze propozycje
YOU DECIDE
Zdecyduj gdzie chcesz zorganizować jajeczko
Spotkanie w Atelia Centre
lub Hotelu Luxor
Spotkanie w siedzibie
Twojej firmy
Kompleksowy serwis
Wielkanocną dekorację stołów
Elegancka sala z pełnym wyposażeniem
Osobistego opiekuna spotkania, który zadba
o szczegóły ustaleń i pomyślną realizację
Wyposażenie multimedialne (ekran, projektor, nagłośnienie)
Bezpłatny dowóz i rozłożenie dań do siedzimy firmy
na terenie Lublina
Przygotowanie dań na eleganckiej zastawie
Obrusy płócienne, serwetki jednorazowe, zastawa
Osobistego opiekuna spotkania, który zadba
o szczegóły ustaleń i pomyślną realizację
Dania do wyboru
YOU DECIDE
Wybierz propozycje która Cię interesuje
Propozycja 1
BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Bufet zimnych przekąsek:
Pieczona szynka z sosem chrzanowym
Tradycyjny pasztet z konfiturą żurawinową
Pieczeń schabowa faszerowana śliwką kalifornijską
Śledź z cebulą w oleju rzepakowym
Jajka w czterech odsłonach: w sosie tatarskim, faszerowane pastą grzybową, pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem i brokułami
Bufet Słodki:
Puszysta babka cytrynowa
Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem
Woda niegazowana z cytrusami
Propozycja 2
BUFET DAŃ CIEPŁYCH i BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
Bufet dań gorących:
Świąteczny żurek na zakwasie z wędzonką, białą kiełbasą i jajkiem
Zupa cebulowa na białym winie z parmezanem
Pieczona biała kiełbasa chrzanowa z cebulką
Schab pieczony z majerankiem w sosie grzybowym z opiekanymi ziemniakami
Przekąski zimnie w bufecie:
Pieczony udziec indyka z suszoną morelą i tymiankiem
Szynka wieprzowa z sosem chrzanowym
Pieczeń schabowa faszerowana śliwką kalifornijską
Tradycyjny pasztet z konfiturą żurawinową
Pasztet warzywny z sosem jogurtowym
Jajka w czterech odsłonach: z pastą z zielonego groszku i szynką dojrzewającą, faszerowane pastą grzybową, z pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem
Śledź z cebulką w oleju rzepakowym
Łosoś gravlax na sałacie z pomarańczą
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem
Sałatka makaronowa z tuńczykiem i brokułami
Na słodko:
Puszysta babka cytrynowa
Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem
Intensywnie jabłkowa szarlotka domowa
Dodatki:
Wybór pieczywa
Ćwikła z chrzanem
Woda niegazowana z cytrusami
Propozycja 3
Bufet dań gorących:
Barszcz wielkanocny z białą kiełbasą, jajkiem i puree chrzanowym
Krem chrzanowy z wędzonym łososiem i grzankami
Krem z białych warzyw z kwaśną śmietaną i oliwą truflową
Konfitowane udko z kaczki z sosem z czerwonego wina podane z pieczonymi batatami
Pieczona pierś z indyka w pomarańczach z kluskami śląskimi
Wolno pieczona szynka z aromatycznym sosem borowikowym na puree chrzanowym
Przekąski zimne :
Pieczony rostbef wołowy z sosem chrzanowym
Balotyna z kurczaka z majerankiem i czosnkiem
Pieczeń ze schabu z musem jajecznym z chrzanem w galarecie
Rolada z kaczki z suszoną żurawiną
Pasztet warzywny z sosem jogurtowym
Jajka w czterech odsłonach: z pastą z zielonego groszku i szynką dojrzewającą, faszerowane pastą grzybową, z pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem
Łosoś gravlax marynowany w burakach na sałacie z owocami
Biszkopt paprykowy z ziołowym serkiem
Sałatka grecka z marynowaną fetą
Sałatka z paluszkami karbowymi i jajkiem
Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem
Na słodko:
Puszysta babka cytrynowa
Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem
Intensywnie jabłkowa szarlotka domowa
Dodatki:
Wybór pieczywa
Ćwikła z chrzanem
Woda niegazowana z cytrusami
Skontaktuj się z naszym pracownikiem podając interesujący Cię zestaw dań oraz lokalizację imprezy wielkanocnej
Spotkajmy się...
TEL: +48 887-475-475
TEL: +48 887-185-185
- ATELIA -
BANQUET & CATERING CENTRE
AL. WARSZAWSKA 175A
20-824 LUBLIN, POLAND
WWW.ATELIA.PL
- CZEKAMY NA TWOJĄ WIADOMOŚĆ -
| CENTRUM CATERINGOWE W LUBLINIE | CENTRUM BANKIETOWE ATELIA | CATERING LUBLIN | CATERING FIRMOWY