CATERING WIELKANOCNY

EASTER FOOD FOR YOUR FIRM

Zachęcamy do korzystania z naszej oferty cateringu wiosennego.

CATERING DLA FIRM to różnorodna oferta przekąsek i potraw, z których można wybrać propozycje na swoje wydarzenie – zarówno na spotkanie biznesowe, jak również bankiet, imprezę integracyjną lub spotkanie Zarządu.
 

W ofercie Cateringu dla firm proponujemy świeże, dobrej jakości produkty nawiązujące do dań Wielkanocnych.

 

Aby uzyskać więcej informacji na temat oferty cateringu Wielkanocnego

zapraszamy do kontaktu:

Przejdź niżej, by poznać naszą ofertę wielkanocną

Nasze propozycje

YOU DECIDE

Zdecyduj gdzie chcesz zorganizować jajeczko

Spotkanie w Atelia Centre
lub Hotelu Luxor

Spotkanie w siedzibie
Twojej firmy

Kompleksowy serwis


Wielkanocną dekorację stołów


Elegancka sala z pełnym wyposażeniem


Osobistego opiekuna spotkania, który zadba
o szczegóły ustaleń i pomyślną realizację


Wyposażenie multimedialne (ekran, projektor, nagłośnienie)

Bezpłatny dowóz i rozłożenie dań do siedzimy firmy
na terenie Lublina


Przygotowanie dań na eleganckiej zastawie


Obrusy płócienne, serwetki jednorazowe, zastawa


Osobistego opiekuna spotkania, który zadba

o szczegóły ustaleń i pomyślną realizację


Dania do wyboru

YOU DECIDE

Wybierz propozycje która Cię interesuje

Propozycja 1

BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK

Bufet zimnych przekąsek:

Pieczona szynka z sosem chrzanowym

Tradycyjny pasztet z konfiturą żurawinową

Pieczeń schabowa faszerowana śliwką kalifornijską

Śledź z cebulą w oleju rzepakowym

Jajka w czterech odsłonach: w sosie tatarskim, faszerowane pastą grzybową, pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem

Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem

Sałatka makaronowa z tuńczykiem i brokułami

 

Bufet Słodki:

Puszysta babka cytrynowa

Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem

 

Woda niegazowana z cytrusami

Propozycja 2

BUFET DAŃ CIEPŁYCH i BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK

Bufet dań gorących:

Świąteczny żurek na zakwasie z wędzonką, białą kiełbasą i jajkiem

Zupa cebulowa na białym winie z parmezanem

Pieczona biała kiełbasa chrzanowa z cebulką

Schab pieczony z majerankiem w sosie grzybowym z opiekanymi ziemniakami

Przekąski zimnie w bufecie:

Pieczony udziec indyka z suszoną morelą i tymiankiem 

Szynka wieprzowa z sosem chrzanowym

Pieczeń schabowa faszerowana śliwką kalifornijską

Tradycyjny pasztet z konfiturą żurawinową 

Pasztet warzywny z sosem jogurtowym

Jajka w czterech odsłonach: z pastą z zielonego groszku i szynką dojrzewającą, faszerowane pastą grzybową, z pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem

Śledź z cebulką w oleju rzepakowym

Łosoś gravlax na sałacie z pomarańczą

Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem

Sałatka makaronowa z tuńczykiem i brokułami

Na słodko:

Puszysta babka cytrynowa

Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem

Intensywnie jabłkowa szarlotka domowa

Dodatki:

Wybór pieczywa

Ćwikła z chrzanem

 

Woda niegazowana z cytrusami

Propozycja 3

Bufet dań gorących:

Barszcz wielkanocny z białą kiełbasą, jajkiem i puree chrzanowym

Krem chrzanowy z wędzonym łososiem i grzankami

Krem z białych warzyw z kwaśną śmietaną i oliwą truflową

Konfitowane udko z kaczki z sosem z czerwonego wina podane z pieczonymi batatami

Pieczona pierś z indyka w pomarańczach z kluskami śląskimi

Wolno pieczona szynka z aromatycznym sosem borowikowym na puree chrzanowym

 

Przekąski zimne :

Pieczony rostbef wołowy z sosem chrzanowym

Balotyna z kurczaka z majerankiem i czosnkiem

Pieczeń ze schabu z musem jajecznym z chrzanem w galarecie 

Rolada z kaczki z suszoną żurawiną

Pasztet warzywny z sosem jogurtowym

Jajka w czterech odsłonach: z pastą z zielonego groszku i szynką dojrzewającą, faszerowane pastą grzybową, z pastą z pieczonej papryki i pomidorów, faszerowane szynką i chrzanem

Łosoś gravlax marynowany w burakach na sałacie z owocami

Biszkopt paprykowy z ziołowym serkiem

Sałatka grecka z marynowaną fetą

Sałatka z paluszkami karbowymi i jajkiem  

Tradycyjna sałatka jarzynowa z majonezem

 

 

Na słodko:

Puszysta babka cytrynowa

Wielkanocny makowiec polany słodkim lukrem

Intensywnie jabłkowa szarlotka domowa

 

Dodatki:

Wybór pieczywa

Ćwikła z chrzanem

 

Woda niegazowana z cytrusami

Skontaktuj się z naszym pracownikiem podając interesujący Cię zestaw dań oraz lokalizację imprezy wielkanocnej

Spotkajmy się...

konferencje@ATELIA.PL  

TEL: +48 887-475-475

TEL: +48 887-185-185

- ATELIA -

BANQUET & CATERING CENTRE

AL. WARSZAWSKA 175A

20-824 LUBLIN, POLAND

WWW.ATELIA.PL

- CZEKAMY NA TWOJĄ WIADOMOŚĆ -

| CENTRUM CATERINGOWE W LUBLINIE | CENTRUM BANKIETOWE ATELIA | CATERING LUBLIN | CATERING FIRMOWY

©2019 by Atelia Banquets & Catering Centre.

  • logobigkwadrat
  • Grey TripAdvisor Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon