top of page
Szef Kuchni Marcin Zelent

Marcin Zelent

EXECUTIVE CHEF

ON A KNIFE-EDGE

Kuchnia jest moją pasją od dzieciństwa, a od ponad 10 lat mam przyjemność realizować ją zawodowo.  W gotowaniu najbardziej lubię łączyć tradycję z nowoczesnością,  poszukując coraz to nowych technik przyrządzania dań. Uważam, że świeże i naturalne produkty są podstawą do sukcesu na talerzu.  Moją ulubioną kuchnią jest kuchnia polska i orientalna. Oprócz gotowania interesują mnie japońskie noże, street art oraz tatuaże.

Anna Sęk

SALES COORDINATOR

HUMAN TO HUMAN

Koordynator działu sprzedaży konferencji, imprez okolicznościowych. Perfekcjonizm w przygotowaniu przyjęć oraz doskonały kontakt z ludźmi to jej niewątpliwe atuty. W sprzedaży pracuje od lat. Inspiruje mnie mądrość ludziach, bo jest nieskończona. Nie zalety ciała i majątek dają człowiekowi szczęście lecz dobroć charakteru i zalety umysłu ludzkiego. Dobry nastrój jest jak słoneczny dzień, który promieniuje wokół i jest moim motorem do życia.

Marta 

GASTRONOMY MANAGER

TEAMWORK IS IMPORTANT IN BANQUETS

Organizacją imprez, bankietów, konferencji zajmuje się od 10 lat . Świetnie czuje się w zarządzaniu przebiegiem imprezy. Doskonale odnajduje się w dużych imprezach wymagających przygotowania. Wie jak ważne jest motywowanie innych do działania, samemu dając przykład ciężkiej i profesjonalnej pracy. Uważa że w organizacji planów przebiegu imprez istotna jest gra zespołowa. 

Spotkajmy się...

CENTRUM@ATELIA.PL | MARCIN.FUDALI@ATELIA.PL

RECEPCJA@ATELIA.PL

TEL: +48 887-185-185

TEL: +48 887-475-475

- ATELIA -

BANQUET & CATERING CENTRE

AL. WARSZAWSKA 175A

20-824 LUBLIN, POLAND

WWW.ATELIA.PL

- CZEKAMY NA TWOJĄ WIADOMOŚĆ -

Twoje informacje zostały pomyślnie przesłane!

bottom of page